facebook tracking

Berätta om din roll och vad den innebär.
Naturligtvis att leda och driva verksamheten på ett sätt som gör att vi som organisation kan förverkliga den vision och den plan företagets ägare och styrelse har för Holmgrens Bil. Sedan är ditt mitt ansvar att nå de mål vi sätter och att säkerställa att vi driver bolaget på ett sätt som skapar trygghet för alla som jobbar här, som gör att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt och som skapar de ekonomiska resultat som behövs för att bolaget skall stå starkt under en lång period framåt.

Vad brinner du för mest på jobbet? Hur märks din passion? 
Jag tog det här uppdraget av två huvudorsaker. Dels har jag genom åren lärt känna många medarbetare på Holmgrens i andra sammanhang och har alltid fått en härlig känsla av företaget och de som jobbar här. Den andra orsaken var att jag vet inget roligare än att jobba i företag och branscher som står inför stora förändringar och att vara med och driva dessa är definitivt något som jag är passionerat intresserad av. 

Holmgrens Bils varumärkeslöfte är ”Vi bryr oss” - vad betyder det för dig?
Det bästa löftet jag någonsin sett. Så enkelt för alla att förstå och vad det ställer för krav och förväntningar på hur vi tar hand om kunder och varandra. Omtanke är något vi alla har inbyggt i oss och inget man behöver lära sig, det handlar bara om att tänka och känna efter hur man själv vill bli behandlad och bemött

Vi strävar efter ett värdegrundsbaserat ledarskap. Vad innebär ett sådant ledarskap för dig? 
Att alla våra ledare lever efter de kärnvärden vi kommit överens om. Att man ser och uppmuntrar sina kollegor och medarbetare och att man hjälper varandra att hela tiden utvecklas. Som ledare i Holmgrens visar du tillit till andra människors förmåga, du visar respekt för olikheter och andras kunskaper, du visar glädje och ett engagemang som smittar av sig till kunder och kollegor. Tidigare valde man kanske jobb utifrån företag och lön, idag väljer man utifrån vem som blir din chef och där ska Holmgrens ledare finnas högst på listan.

Vad är ditt bästa råd till en (ny) medarbetare hos Holmgrens Bil? 
Var nyfiken, våga fråga, ställ krav på din introduktion!

 

goran.strandberg@holmgrensbil.se

Jobbar du redan på Holmgrens Bil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@holmgrensbil.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor