facebook tracking

Kan du berätta lite om vad din tjänst innebär.
Min tjänst som Platschef innebär att leda mitt team (bestående av säljare, servicerådgivare, mekaniker och rekonditionerare) och tillsammans ska hela vår enhet Karlskrona framåt.

Påverka, coacha, vara delaktig i det dagliga och utveckla både företaget men framför allt individerna som jobbar här. Allt ifrån att sätta upp mål, till att säkerställa målen, processer och rutiner, återkoppla o följa upp.

Hur ser en typisk arbetsdag ut?
Dagarna ser väldigt olika ut. De handlar framför allt om att möta människor. Säkerställa delaktighet för personalen, se till att vi når våra mål, daglig peppning, rapportering och uppföljning. Alltid med utgångspunkt från våra kärnvärden. Ni hittar mig i kundmöten, personalmöte, i tvätthall, till att hitta lösningar på utmaningar som uppkommer, en salig blandning. Vilket gör jobbet extra roligt.

Holmgrens Bils varumärkeslöfte är ”Vi bryr oss” - vad innebär det för dig? 
Jag verkligen älskar vårt varumärkes löfte!!! Det innebär sååå mycket förväntningar. På alla områden. Det ställer krav på oss alla i vår organisation och för våra kunder och för alla i och det gillar jag. I den vardagliga ska vi kunna leverera det - alltid.

Jag tycker mötet med människor är det roligaste, säkerställer vi välmående personal så ökar kundnöjdheten och då kommer lönsamheten.

Varumärkeslöftet ”Vi bryr oss” passar mig perfekt!

Vilka är de främsta utmaningarna i din roll? 
Vår bransch är i och under förändring. Vi måste anpassa oss, hur ser bil ägandet egentligen ut i framtiden? Förändringar och dess processer är alltid jobbigt. Saker som gjordes bra igår kanske inte räcker imorgon, det är den största utmaningen att säkerställa att alla jobbar för samma mål och klarar av att hantera förändringarna och tycker att det är givande och roligt.

linda.svensson@holmgrensbil.se

Jobbar du redan på Holmgrens Bil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@holmgrensbil.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor