facebook tracking

Beskriv din roll.
I rollen som säljchef är ingen dag den andra lik. Förutom de administrativa uppgifterna så gäller det att hålla många bollar i luften samtidigt, allt från att se till att affärskvaliteten är bra till att lösa situationen när två säljare måste VAB:a samtidigt. I övrigt bör man ha en ganska bra överblick så det gäller att vara inblandad i så mycket som möjligt samtidigt som man delegerar på ett bra vis.

Hur kom det sig att du sökte dig till Holmgrens Bil?
För mig passade det att söka en ny utmaning då jag precis höll på att sälja min verksamhet med 7 restauranger och nattklubbar i Skövde, Jönköping och Oslo. Lyckligtvis dök den här annonsen upp samtidigt och jag sökte omgående.

Vad betyder våra värdeord för dig, dvs glädje, ansvar, respekt och sparsamhet?
Glädje är något som är nödvändigt att ha i sitt jobb för att göra ett bra jobb och trivas, Respekt är för mig att man behandlar alla människor på det sätt som man själv hade velat bli behandlad samt att alla är lika mycket värda oavsett position.

Vilka är de främsta fördelarna med ditt jobb?
Att jag får förmånen att jobba med ett bra gäng arbetskamrater i ett företag som är seriöst och långsiktigt, dessutom med några av de bästa varumärkena i branschen.

andreas.larsson@holmgrensbil.se

Jobbar du redan på Holmgrens Bil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@holmgrensbil.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor