facebook tracking

Beskriv din roll.
Teamwork makes the dreamwork. Som marknadskoordinator jobbar jag mycket med mina kollegor på avdelningen men också tillsammans med mina medarbetare ute på orterna. Några särskilda ansvarsområden jag har är att koordinera våra varumärken och dess kampanjer i rätt kanaler vid rätt tidpunkt. Sen jobbar vi mycket med att utveckla våra varumärken, strukturen och hur vi marknadsför oss. Vilket är superroligt och vi kan ständigt bli bättre! När det gäller sociala medier så ser jag till att vi har relevant, bra och varierat content i våra olika kanaler. Att vi återkopplar till våra kunder inom rimlig tidsram t ex.

Hur ser en typisk arbetsdag ut i din tjänst?
Den är väldigt varierande. Allt som oftast är det en härlig mix av kreativt arbete vid datorn, planerande av kommande kampanjer och events samt spännande möten.

Vad skulle du vilja ge för råd till någon som är på väg ut i arbetslivet? 
Var inte rädd, alla är vi nya någon gång. Våga ställ alla typer av frågor, alltid viktigt men extra viktigt om du är ny på en arbetsplats. Anteckna och var nyfiken på livet i allmänhet. Det kommer man långt med.

Vad är viktigt för dig med det jobb du har? 
Att planera min tid väl och inte köra igång med något direkt. Utan istället fundera på mål, syfte och vad för särskilda actions jag eller teamet behöver göra. När den planen är satt, då kan jag/vi börja med det roliga. Utvärdering är sen väldigt viktigt. Vad gjorde jag bra och mindre bra. Vad lärde jag mig? Så eftertanke, planering och utvärdering skulle jag säga är viktiga aspekter.

 

elin.wennstig@holmgrensbil.se

Jobbar du redan på Holmgrens Bil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@holmgrensbil.se
  • Annika Duvek
  • Christina Kullin
  • Elin Wennstig
  • Julian Mousa
  • Thibaud Hartwig Holmgren
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor