Kan du berätta lite om vad din tjänst innebär?
Som Brand Manager Begagnat är det min och teamets uppgift att ta fram ”verktyg” för våra medarbetare så att vi tillsammans maximerar Holmgrens Bils begagnataffär. Detta gör vi genom att ha en hög omsättningshastighet, kontrollerat lager och bra kvalité på våra affärer – hela vägen! Områden som lagerhållning, inköp, avyttring, processutveckling är, tillsammans med en hel del projekt min vardag.

Vad ser du som den största utmaningen i ditt jobb?
Min största utmaning är att leda i förändring vilket Holmgrens Bil ständigt är i. Varje dag lär mig att pussla ihop viktiga ingredienser så som våra värdeord och få dessa att harmonisera med varandra i min vardag. Jag är en person som ställer extremt höga krav på mig själv och därmed även på min omgivning, vilket leder till att jag ibland behöver dra lite i min egna handbroms. Vill heller inte ”misslyckas” och får därför påminna mig själv om att man har misslyckats först när man slutar försöka.

Vad gillar du mest med ditt jobb?
Här kan jag och mina fantastiska kollegor (både nya och befintliga) få alla förutsättningar att trivas med underbara människor, fantastiska kunder, härliga utmaningar och ett företag i ständig rörelse. Jag får också möjligheten att kombinera något jag är ruskigt bra på tillsammans med något som jag har vuxit upp med och älskar dvs. bilar och människor – ett framgångsrecept om ni frågar mig!

Vad är det bästa med att arbeta på Holmgrens Bil?
Jag är idag ett självklart val för många människor som rådgivare vid nästa bilköp. Förtroendet har jag lyckats skapa genom min bakgrund på Holmgrens Bil, vilket ger mig förutsättningar för att mottaga den finaste komplimangen av de alla, ”Vill du hjälpa mig?”. Holmgrens Bil ger mig en livsstil som jag är stolt över!

julian.mousa@holmgrensbil.se

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Holmgrens Bil?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@holmgrensbil.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor